葵芳隱世咖啡店☕ ROSIE 🥰意想不到又靚又高質💫⭐小店位於屋邨廣場地下,裝修以木系風🤎簡約有格調,室外拱門設計打卡位好靚📸地點親民,價錢亦十分親民❤️😙食物質素高~賣相精美吸引🧡💛香草牛油封門牛肉汁意粉🍝店員即場燒香牛油,味道香濃撲鼻,牛肉粉嫩多汁,拌勻意粉醬汁和配料非常豐富,味道剛剛好,唔會過鹹,呢碟意粉係我個人必食推介!⭐⭐⭐💙🩵藍水母鮮奶咖啡☕顏色好有層次,味道微酸不太甜,幾啱我口味😋💜🩷紫薯鮮奶🥛😍拉花好靚,有淡淡紫薯香,可轉Oat Milk 多一個選擇👍🏻🤍💜紫白配牛角酥窩夫🧇甜品賣相精美,鋪滿雜莓和忌廉,酸甜好好味,窩夫口感酥脆,奶茶雪糕香滑香濃🍨☺️推介喜歡意粉和咖啡既朋友仔去呢間隱世cafe試試!(MTR 葵芳站 D 出口, 步行約2分鐘)
葵芳隱世咖啡店☕ ROSIE
🥰意想不到又靚又高質💫

🧡💛香草牛油封門牛肉汁意粉🍝

香草牛油封門牛肉汁意粉

💙🩵藍水母
鮮奶咖啡☕顏色好有層次,味道微酸不太甜,幾啱我口味😋

💜🩷紫薯鮮奶🥛

🤍💜紫白配牛角酥窩夫🧇

紫白配牛角酥窩夫

☺️推介喜歡意粉和咖啡既朋友仔去呢間隱世cafe試試!

(MTR 葵芳站 D 出口, 步行約2分鐘)
$200 (Dinner)
香草牛油封門牛肉汁意粉
紫白配牛角酥窩夫