2018-08-23 70 views
作為蒜頭超級fans既我 知道香港有間以蒜做主角既餐廳 緊係要試下!黎到坐低就見到牆上面掛住一大個蒜頭圈圈裝飾 打開menu全部都同garlic有關,真係睇見都興奮!🤤🤤嗌左個starter 用蒜頭蕃茄汁煮既八爪魚同蜆,好適合點法包主菜係牛柳 叫左3成熟,牛上面有粒燒香左既原粒蒜頭 就咁食都好好味。而牛柳亦做到3成熟效果,肉質粉紅但又不帶血水👍🏼第二個主菜係海鮮意粉,menu 上面有兩隻辣椒🌶️🌶果然好夠辣!最後亦係我最期待既甜品,估唔到連甜品都可以用上蒜頭。香蕉pizza加上好香滑既vanilla 雪糕,每片都有粒蒜頭,看似奇怪 但味道竟然出奇地夾,甜甜咸咸咁 好好味!

黎到坐低就見到牆上面掛住一大個蒜頭圈圈裝飾
打開menu全部都同garlic有關,真係睇見都興奮!🤤🤤
Sauteed  Octopus

Garlic  Foryou  Steak

Triple  Garlic  Pasta

Garlic & Bananna  Nutella  Pizza
2018-08-21
$200 (Dinner)
  • Garlic & Banana  Nutella  Pizza