壹蒸鍋

Sauna Hot Pot
2018-09-26 289 views
今日行過旺角唔知食咩好,就上去兆萬睇下有咩食,見到衣個蒸海鮮好特別,可以打邊爐,蒸海鮮同食粥。一入去坐底未叫野食就有一碟前菜比我地食,好窩心,正好肚餓,填住肚先👍🏻鍋底可以簡火鍋,或者粥底鍋,我地簡左招牌。 蒸海鮮都係唔駛點就會上,咩款都有,食完唔夠先寫其他。海鮮唔錯,會鋪上蒜容同粉絲,好有味,有啲似食中菜,平時食其他蒸海鮮都係齋蒸海鮮,咩都無,所以都幾特別🤣食完一轉海鮮都夠,就可以粥,估唔到個粥反而有驚喜,好好食,咁就食左兩碗,所以都飽,之後你可以打邊爐,佢會等你食完粥加水,食物點得唔多,兩個人都食飽左,但又想試下個肥牛🤭 因爲見到隔離枱碟牛肉好令,一試果然唔錯👍🏻 下次有機會再食過😝