2023-06-07 128 views
呢排好中意日式火鍋,心癮發作所以就約左朋友來幫襯呢間餐廳。💗環境舒服,而且交通非常方便,所以嚟呢度搵食就至啱我心水啦🤩豚骨湯底最岩我。@@ 🍆🫛雞煲⋯⋯我最中意就系呢個調味,雞肉首先炒過,外表燒到焦香炸開,入面既肉熱辣辣,好好味,每一淡都系大滿足。@@ 🍆🫛花膠雞湯⋯⋯ 👏🏼古唔到不會太濃,味道好傾,食落清爽怡人,無負擔健康又好食😋@@ 🍆🫛牛肉⋯⋯好欣賞呢個肉,非常多汁,肥瘦比例完美,油香滿溢。真係好上癮嘅味道😍@@茶碗蒸⋯⋯算系幾地道嘅日式小吃,古五到都可以甘好食,上面淋少少醬汁,味道滿分💯 🥝🍅其他食物包括蒸扇貝,即叫即做雞翼炸物,肉類無限供應,任食海鮮,無限飲品及雪糕等等。🥝🍅