✔️尊貴海鮮套餐 $449一共食咗九款海鮮😚✨琵琶蝦✨奄仔蟹✨✨龍躉片✨✨黃金翡翠螺✨✨蟹黃醬帆立貝✨✨韓國釜山珍珠蠔✨✨台灣九孔鮑魚✨✨日本野生大赤蝦✨✨紐西蘭野生青口✨一開始先食咗赤蝦🦐 啲膏多到呢😳仲要係勁甘甜 之後就到帶子 鮮味無比🤤 再配上帶微微鹹香嘅嘅蟹黃醬好好食! 珍珠蠔雖然唔係好大粒 但係值得一讚係職員火候控制得好好 完全唔會overcooked咗~ 而龍躉片都算切得幾厚🐟 好滑又冇骨🥳最有驚喜嘅一定係紐西蘭野生青口🤩平時講唔停對青口都冇乜特別興趣 但係呢個真係好唔同‼️係超級超級鮮甜 而且肉質嫩滑 帶微微海水味🌊奄仔蟹聽店員介紹係即係處女孩🦀🙈肉質確實係比其他柔軟 而且好多膏✨琵琶蝦講唔停都係第一次食 感覺上肉質冇龍蝦咁實淨🤔 不過都同樣食得出係幾新鮮❤️最尾餐廳仲請咗我哋食椰汁燉雪燕🥥 好香好濃嘅椰汁 又唔會太甜 正👍🏻
✔️尊貴海鮮套餐 $449
一共食咗九款海鮮😚