2021-08-30 172 views
#天空之城 你會諗起咩? 我會諗起電影 🎬生日月嘅時候朋友帶左我去天空之城慶祝(數數手指過左3個幾月先黎講)🙈其實香港嘅天空之城係元朗錦田🙈當日太熱同朋友決定搭的士不過上的士同司機講唔該 我想去天空之城都好需要勇氣 #你懂的 去到餐廳職員會問想坐戶外聽Band show 定係室內 (甘熱當然室內啦) 入到去我地左揀右揀最後揀左5份人氣龍蝦海鮮餐 職員話我地可以落去自己揀海鮮 但我地懶就叫職員幫我地揀埋🙈當日每人268 好似有加一 但每人10款海鮮 加蒸雞加湯加粥加菜 重有自己夾嘅蔬菜 都抵番曬啦海鮮黎講都Ok 重有Band show 係戶外唯一覺得要改善 我係覺得如果蒸完雞之後可以換一換個蒸盤定蒸隔會更好 溫馨提示去呢到餐廳無位洗手 好唔方便 要出番去出面先有洗手間所以記得帶濕紙巾/蒸多d食完再一次過洗手 🙈
#天空之城 你會諗起咩?
我會諗起電影 🎬

其實香港嘅天空之城係元朗錦田🙈