2022-01-15
諗住元旦前有得放早試下佢,因為好多朋友都話好食,或者又只可以咁講應該係好多香港人鍾意打邊邊啫好在佢都有得book位嘅,咁我地就準時到達,去到睇menus 都幾個lunch set選擇嘅,每個set都有喬麥麵,烏冬or 寛條麵,肉類可以揀3款,有杯凍茶,幾條姑幾條菜,仲有送多2粒芥辣丸,另外可以加錢要雪糕,甜品同埋飲品落單要攞手機掃QR code, 只可以逐個set咁落同埋肉類唔可以重複點一樣嘅肉3份,呢個我就覺得唔太好上嘢都快嘅,但係佢地就將個湯底fing 嚟fing 去咁上枱,有D危險咁囉,我點咗昆布湯,但係嚟到真係好似水咁,完全冇味嘅,唔緊要係自己諗住唔好叫咁濃味嘅,都有醬汁唔驚啦,到肉嚟埋嘅時候就見到紙一樣咁薄嘅,好刀工,想搵個人攞下野都難,完全唔夠人手招呼,都冇乜特別想講因為有D差唔多價錢都會多選擇過佢,試完一次就算啦,都唔會再有下次