2008-11-01 3 views
終於有得去pepperonis 喇....等左好耐~~第一次係五年前叫外賣番屋企食, 第二次係三年前食架~~~~ 今日雖然係halloween, 不過六點幾去到, 冇乜人~~所以唔洗等就有位坐~!~!兩個人叫一個salad, 一個appetizer, 同一個pizza, 都已經夠飽了~!Cesar Salad - bread crumble 夠晒脆~! d生菜亦okay~不過我唔係好好d芝士,所以都浪費了,最珍貴可能就係d芝士....推介***炸芝士 - 中間係Cranberry Jam, 幾好味喎, 我唔係好食jam既人但都係咁點d醬來吃, 可能唔太甜既關係, 所以都幾喜歡~ 而d炸芝士就算凍左都唔硬~ 不過d cheese好似淡味左少少 , 不過都值得推介~!New Orleans Pizza - 個配料同sauce 都好唔錯, 個sour cream~! 正~~好可惜個餅較硬,雖然脆, 但都要花一些氣力來"趙" ~!~! 如果個餅底再軟d就更好整體上D野來得算快, 可惜冇以前咁好食喇, 下次如果多人d, 可以試多個pasta同多一款pizza~!~!

Cesar Salad
炸芝士