2019-12-01
薩利亞D野食抵得黎又好食呢樣野已經係常識,美孚呢間薩利亞我不時都會同屋企人一齊幫襯,因為幾時食都唔會有錯!我每次去薩利亞都會點既餐單就係咁樣既:甜蝦沙律D菜新鮮得黎量又足,甜蝦分量都超級大方,我會叫佢分開醬上,咁就可以滿足到想加醬同唔想加既人🙆肉醬多利亞每次上碟都熱辣辣,雖然分量唔大,但肉醬同芝士就一D都唔小氣,每一啖都食到大量肉醬同芝士,邪惡得黎又滿足!粟米火腿pizza如果叫pizza,一定係會係粟米火腿,香甜既粟米鋪滿整面,上面仲有我最中意既蛋黃醬!最驚喜係佢既芝士仲可以拉絲!咁既價錢食到拉絲pizza真係抵到笑!雞翼每次必點既其中一樣,最中意係佢個調味,咸香得黎有少少辣,非常惹味,就算凍左都好好食!而且雞肉都好嫩,食到肉汁,非常唔錯!明太子意粉首先明太子意粉就唔係太多地方食到,而且佢既明太子醬非常重料,唔會食到最尾無嗮D醬,調味都好出色,明太子既咸鮮完全出到黎,加上佢個意粉,幼身得黎軟硬度適中,出面貴一倍價錢都未必食到!除左野食好食之外,我都好中意佢個裝修,空間感大而且坐得舒服,唔怪得咁多一家大細幫襯啦。最近每次去都要等位,唔想等既就要早D去啦!💁
我每次去薩利亞都會點既餐單就係咁樣既:
甜蝦沙律
肉醬多利亞
粟米火腿pizza
雞翼
明太子意粉
最近每次去都要等位,唔想等既就要早D去啦!💁