2023-02-20 662 views
入到餐廳店員好好服務,會問我地係咪第一次來,再會介紹Menu,每日限定有兩份Menu。為客人首先提供薯條,而最重要ge係薯條任食,岩晒喜歡食薯條ge朋友仔,我地都refill左2-3次,份量都唔小,不妨一試。店員亦都會好主動問我地想唔想refill,好細心❤️Extra Large Herbly Flat Iron Steak$235 (original:$165, Extra Large 50%:$70)牛扒唔韌,入口溶化,口力唔夠既朋友仔都食到,好軟仲唔太生,我就叫左7成熟,覺得岩岩好。可以試左唔點鹽食左先,之後再點旁邊鹽食,兩種食法都好好食Black Jack Flat Iron Steak(每日限定)店員都有同我地講聲呢個有啲辣,食物上枱後見到塊扒感覺好特別,好多汁,啲汁比較濃,有啲辣好開胃。由於星期日食,都等左一陣先進入餐廳,但值得等。當埋單ge時候,仲送左個硬幣比我地,食滿$200可減$20😍環境好有氣氛,但空間感還好。好期待下一次
店員亦都會好主動問我地想唔想refill,好細心❤️

環境好有氣氛,但空間感還好。
好期待下一次