2023-03-01 649 views
💛 Top Blade Steak Lab📍 銅鑼灣希慎道2-4號地舖------------------------------1️⃣ 美國390日穀飼prime 級平鐵牛扒 $278推薦指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻牛味比平鐵牛扒濃 肉汁豐富🤩建議一試 不需再加任何調味料 食牛的原味已滿足2️⃣ 香草平鐵牛扒 $160 推薦指數:👍🏻👍🏻👍🏻一般般 牛扒偏薄 有牛味但不濃😂就是普通的牛扒 3️⃣ 薯條推薦指數:👍🏻👍🏻👍🏻細條的薯條🍟有淡淡的松露味 可以無限refill 係一大賣點😆但我喜歡粗薯條😂------------------------------食物質素不錯👍🏻牛扒上枱時熱辣辣 香噴噴 令人食慾大增 亦配上原個烤蒜頭🧄外觀一流總評味道:⭐️⭐️⭐️⭐️環境:⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️
💛 Top Blade Steak Lab
📍 銅鑼灣希慎道2-4號地舖