留意到呢間餐廳好耐,今日終於有機會利試,Openrice訂位會送每人一杯House-wine,來之前做咗啲功課,呢度只有一款食物供應,就係牛排。嚟到咩都唔使揀,只係需要同店員講幾多成熟,好多人都揀Medium rare,開頭我都有啲擔心太生,所以其中一份牛扒叫咗Medium,但黎到之後發現Medium rare係perfect,唔會腥又夠冧,反而Medium就會有d韌,塊排肉味好濃好有驚喜,汁方向一個係白色蘑菇汁,另外一個係茄汁,蘑菇汁非常Match塊排,我幾乎都淨係點蘑菇汁,當然唔點齋食其實都非常出色。另外碟下低其實有蠟燭燒住,幫你保持熱度,另外薯條係無限refill,你食完唔夠可以再叫。套餐最後仲有包埋甜品同咖啡或茶,盛惠每人$318加一。
2021-03-22
$350 (Lunch)