2024-01-10 18 views
屋企附近新開咗呢間壽司凍肉專門店,本身都好鍾意食日本嘢,今日早左收工就過去睇睇有咩好食,鋪頭除左有壽司,刺身,日式小食,凍貨外,仲有拉麵同烏冬,羊腩煲,雞煲,盤菜等等,都幾多元化👍🏻👍🏻今日叫咗四款野食,估唔到外賣小店都做到日式餐廳既質素💫刺身拼盤刺身都幾新鮮,最鍾意三文魚腩同墨魚片,三文魚腩肥美,有香濃嘅三文魚味,墨魚片就有少少黏口又爽口嘅質感,感覺新鮮😋😋💫三色魚生飯有三文魚,帶子同赤海蝦,三文魚嘅質素同刺身嘅一樣,而帶子肉厚又鮮甜,仲有有蟹籽增加嘅口感😚👍🏻💫芝士炸蝦反卷雖然呢個係外賣,返到個炸蝦竟然仲有少少脆,反卷表面仲有燒過既芝士,令味道更豐富💫芝士玉子燒玉子燒既份量幾大下,外面鋪滿燒過嘅芝士,玉子既中間好似仲有融融地既芝士,玉子幾香蛋味又有日式玉子既甜味,再加上芝士鹹香味,味道豐富👍🏻👍🏻
屋企附近新開咗呢間壽司凍肉專門店,本身都好鍾意食日本嘢,今日早左收工就過去睇睇有咩好食,鋪頭除左有壽司刺身,日式小食,凍貨外,仲有拉麵同烏冬,羊腩煲,雞煲,盤菜等等,都幾多元化👍🏻👍🏻

今日叫咗四款野食,估唔到外賣小店都做到日式餐廳既質素

💫刺身拼盤
💫三色魚生飯