聽講食蛇唔單止可以補氣血、養顏,仲可以驅寒暖身~ 🥣 花旗參燉海參 呢盅花旗參燉湯清甜,海參大大條,咬落彈牙又滑溜 ✨ 🦪 濃汁小米原隻乾鮑 呢個乾鮑小米汁喺套餐入面,講真 $198 包埋乾鮑,真心抵! 小米熬到綿滑,乾鮑炆得啱啱好,咬落仲有少少彈牙 👍🏻 🐍 足料秘製太史五蛇羹 呢碗蛇羹用咗五種蛇熬湯,湯底有淡淡嘅果皮香同薑味~ 蛇肉絲超多,仲加埋木耳、冬菇、雞絲等配料~ 如果覺得唔夠,可以 +$25 加大份量,連埋薄脆同檸檬草拌住一齊食,好好味~ 🍲 鮑汁花菇扣水魚裙邊 水魚裙邊嘅口感滑捋捋,仲有 3 大片,有啲似花膠~ 配埋厚肉嘅花菇,淋上香濃嘅鮑汁慢火燜煮好入味!🥥 滋陰椰汁燉雪燕 椰香味濃,配埋雪燕食完仲有養顏效果,女士們應該特別鐘意 🥰
聽講食蛇唔單止可以補氣血、養顏,仲可以驅寒暖身~
🥣 花旗參燉海參
呢盅花旗參燉湯清甜,海參大大條,咬落彈牙又滑溜 ✨
濃汁小米原隻乾鮑
🦪 濃汁小米原隻乾鮑
🐍 足料秘製太史五蛇羹
鮑汁花菇扣水魚裙邊
🍲 鮑汁花菇扣水魚裙邊
滋陰椰汁燉雪燕
🥥 滋陰椰汁燉雪燕
椰香味濃,配埋雪燕食完仲有養顏效果,女士們應該特別鐘意 🥰
Type of Meal
Dinner