2019-10-14 171 views
去完谷鬼氣嘅『芳華絕代』後,我哋即刻再行去深水埗搵食,諗住搵啲小食食下,咁見基隆街近近地我哋就過咗去。估唔到成條街黑蚊蚊都冇乜嘅鋪頭開舖,但唯獨就有呢間鋪同街頭既大排檔同點心鋪擔大旗一開門估唔到都幾多人喎,都幾多單獨客及情侶客。我見都幾多人叫蔥油拌麵,個個入嚟坐低嘅同埋外賣都有叫。我諗應該都幾好食㗎!等我下次試吓先。。。👇🏻餐牌👇🏻彈餅上面加了台灣醬油,夠地道。皮煎得剛剛好,但由於我個人中意食「軟」蛋皮,但而家呢個又未算煎到脆卜卜既👇🏻流晒芝士㗎!👇🏻我覺得迷你size都夠兩個人食嘅,如果唔係咁大嘅話,不過如果好似台灣咁加啲奶同醬會仲好食啲

👇🏻餐牌

起司蛋餅

👇🏻流晒芝士㗎!

綜合迷你挫冰
綜合迷你挫冰