2024-01-03 321 views
今日收下午同家人來試, 平時見到夜晚好多人, 對佢有d期待, 用QR code落單, 我叫左蟲草花雞湯米粉加生菜, 家人幫我走青, 加杯熱柑桔蜜, 家人叫花膠雞河粉加魚皮餃, 加杯凍菠蘿青檸蜜, 隔一陣先來飲品, 之後送上湯粉, 飲第一啖湯覺得好甜👍但我個人覺得佢唔夠熱😑, 食米粉都係微暖🤔, 雞好滑但唔係好有肉味, 蟲草花都比得幾多, 我最鍾意都係二棵生菜🤣, 每碗粉會配一点微辣的醬汁比你点雞, 見家人食的河粉勁碎濕濕😶, 我個人認為上水店好食d, 依度叫做試過就算, 唔需要去特登排隊食, 我自己反而有d失望😅😅
2024-01-03
Type of Meal