2025-01-09
尖沙咀音樂餐廳✨蟹粉❤️Live band這間餐廳位於尖沙咀 The Nate,地點鄰近佐敦站,交通便利。一入門見到音樂器材,環境寬敞舒適。座位以高身的吧枱為主,岩曬約會了,逢星期五六有Live Band表演,白酒半價😁我去果晚有人點黑玻璃,好好聽!富蠔黃金蟹粉 SET DINNER $698/位Openrice優惠買一送一凱撒沙律沙律上面有石榴乾、蕃茄、麵包粒同沙律菜,清甜開胃。新鮮翠綠沙律菜,加上鹹香的沙律醬之餘,和和口巴馬臣芝士粉麵包粒香脆口。蟹粉蟹肉甲羅燒多士蟹蓋中全是濃郁的蟹膏😝仲要好大份,蟹膏旁有蟹籽、蟹肉同香蔥。香蔥為蟹膏帶了點綴,咸咸香香。多士夠脆,蟹膏味好香濃,好滋味。香烤蟹粉蟹肉釀雞翼好驚喜,外面平平無奇咬開流出濃濃的蟹粉雞肉,淡淡蟹香雞,釀滿了蟹粉蟹肉實在用了十足,還有沙律平衡一下。蟹粉蟹肉海鮮雜錦Pizza自家製Pizza好特別啊,佢哋用嘅係傳統薄批,邊位極鬆脆,上面仲有啲帶子、蜆肉、鮮蝦等等。pizza拎上手嘅時候要小心啲,因為啲醬汁軟滑有機會唔會流出嚟。半溶芝士有奶香,配上蟹粉感覺新鮮。海膽蟹粉蟹肉忌廉墨汁意粉雙面有超多蟹粉同海膽✨佢哋用上墨魚汁意粉,放心係唔
富蠔黃金蟹粉 SET DINNER $698/位
Openrice優惠買一送一
凱撒沙律
蟹粉蟹肉甲羅燒多士
香烤蟹粉蟹肉釀雞翼
蟹粉蟹肉海鮮雜錦Pizza
海膽蟹粉蟹肉忌廉墨汁意粉
雙面有超多蟹粉同海膽✨佢哋用上墨魚汁意粉,放心係唔會令到個嘴黑媽媽,意粉煙韌彈牙,有著獨特的鮮香,配上濃郁蟹粉忌廉,絲絲甘甜的蟹肉絲👍🏻
大富蠔音樂餐廳 (尖沙咀)
尖沙咀彌敦道176號The Nate 2樓B號舖