2023-08-04 147 views
今日同朋友慶祝生日,就決定想去食幾個好食嘅海鮮,咁啱朋友之前推介呢一間可以加工嘅海鮮餐廳,雖然喺鴨脷洲呢一邊有少少遠,不過我哋決定入去試吓係咪真係好食!我哋買咗幾款唔同嘅海鮮加工,其中胡椒蟹就非常出色,胡椒蟹嘅味道非常入味,亦都唔會有太辣嘅效果,每一隻都處理得非常乾淨,我同朋友都非常鍾意! 另外蒜蓉粉絲蒸帶子,亦都恰到好處,絕對唔會有個熟嘅情況出現,而且加埋佢本身嘅蒜蓉同埋豉油調味令到成隻帶子更加好食!另外要推薦佢嘅豉油王中蝦,味道上,亦都唔會太鹹,保留住本身蝦嘅爽口彈牙!我同朋友都覺得非常好,加分!另外我哋叫咗咕嚕肉,同埋冬瓜盅!價錢亦都非常合理,有機會再返嚟幫襯!