2020-07-15 547 views
等咗今晚好耐好想食生蠔用OpenRice book位 20:45 正價餐牌8折主角係生蠔 我哋兩個人一嚟就叫咗一人一打$10/隻 真係好抵食,size 唔算大隻肥美 但海水味好豐富同鮮甜 雖然唔係好creamy食完頭盤就叫番啲熱食 叫咗個黑松露野菌意大利飯 好香仲係好熱 而且好多雜菌 好快就清左碟 叫左2杯生啤 正價餐牌8折諗諗下覺得未夠飽 都係嗌多左個set dinner 因為唔係主餐牌所以冇優惠12oz 肉眼扒 先上餐湯同沙律 沙律正正常常 不過個麻醬鹹咗少少 嗰餐湯問佢有咩揀 佢淨係話得一款湯 所以都係冇答我其實嗰款係咩湯個碟就幾靚但個湯一上到黎個樣係好稠身 試左一啖好難飲麵粉糊咁...塊扒個樣幾靚好似幾得咁 而且都算係厚切但味道一般 雖然唔韌同唔乾 但肉味欠奉寧願食個薯蓉都唔係好想再食塊扒食到好飽 埋單差唔多$800 值唔值見仁見智
等咗今晚好耐好想食生蠔

但味道一般 雖然唔韌同唔乾 但肉味欠奉

寧願食個薯蓉都唔係好想再食塊扒

食到好飽 埋單差唔多$800 值唔值見仁見智
2020-07-07
$400 (Dinner)