1K
2024-05-18 57 views
🌎趁住放假🏖️shopping完就搵野食先🍴🇰🇷見到呢間餐廳裝修得幾靚🌸仲有個有炸鷄嘅套餐🐥二話不說就走左入去開餐嚕🥳✨嚐食套餐$560✨🦐甘筍汁帶子鮮蝦蛋包飯🌈hubby係超級鍾意食蛋包飯😜所以呢個甘筍汁帶子鮮蝦蛋包飯就啱曬佢喇💯我哋睇住店員將蛋包飯切開✅啲蛋滑嘟嘟又惹味😋好正呀🥳🐷甘筍汁香脆豬扒長通粉🌈呢個長通粉都唔錯噃🥳通粉中間有好多汁💯豬扒仲炸到好酥脆🔥入口仲好肉質嫩滑添🥳🐣炸雞拼盤🌈食韓國嘢必食嘅炸雞🍗呢度好正😊因為可以揀三個唔同味道👅我哋揀咗芝士🧀蜜糖🍯柑橘🍊三個味道都好好味🤤各有特色又酥脆🔥側邊仲放左煙煙靭靱嘅年榚❤️我自己就大愛邪惡嘅芝士口味喇🥳🍰紅蘿蔔園Oreo 慕絲蛋糕🌈呢個超可愛嘅紅蘿蔔園Oreo 慕絲蛋糕🥕又好食又可以打卡📸佢係用左Oreo模仿泥土😂加埋埋d的的式式嘅紅蘿蔔仔❤️得意到極呢🥳🍵凍濟州綠茶鮮奶🌈綠茶鮮奶甘香又夠滑🍵賣相一流呀📸🧋紅豆鮮奶🌈熱辣辣嘅紅豆抺茶鮮奶唔錯👍軟糯質感嘅紅豆🫘入口嗰陣充滿豐富層次口感😋無得彈呀🥳
🌎趁住放假🏖️shopping完就搵野食先🍴

✨嚐食套餐$560✨