2022-01-04 594 views
今日健康下,由香港大學行去西高山⛰️行完落返山頂廣場餓餓地,梗係要去搵下食補返用左既體力見到Wildfire可以睇到靚景,就佢啦!餐廳支援QR code落單,怕羞可以用QR code落而我地想Staff介紹有咩飲,所以直接由Staff落單平日Happy Hour既Wildfire人唔多,慢慢坐,傾下計又一個愉快既下午Happy Hour揀Finger Food最岩野牛孖堡 $88細細個Burger當下午茶幾好,漢堡包有用牛油煎過好香口,美中不足係牛肉全熟無Juicy感Snack Platter $198份量大,4人Share岩岩好有魷魚圈,薯條,雞翼,煙三文魚,腸仔魷魚圈同埋雞翼岩岩炸好,外層炸到金黃酥脆,再加左味粉係面,好食!飲品種類多,要慢慢揀人人都可以唔重覆,証明選擇多呢個景一流,睇住靚景由黃昏到入黑好正朋友聚會或者慶祝紀念日都好合適既一間餐廳
今日健康下,由香港大學行去西高山⛰️
行完落返山頂廣場餓餓地,梗係要去搵下食補返用左既體力
見到Wildfire可以睇到靚景,就佢啦!

餐廳支援QR code落單,怕羞可以用QR code落
而我地想Staff介紹有咩飲,所以直接由Staff落單

Happy Hour揀Finger Food最岩
野牛孖堡 $88

Snack Platter $198
份量大,4人Share岩岩好
有魷魚圈,薯條,雞翼,煙三文魚,腸仔

飲品種類多,要慢慢揀
人人都可以唔重覆,証明選擇多

呢個景一流,睇住靚景由黃昏到入黑好正

朋友聚會或者慶祝紀念日都好合適既一間餐廳

$160 (Tea)