2025-01-02
喺希慎行開街,去到4樓見到有間開放式環境坐得非常舒服好闊落嘅餐廳😌 見平日時段唔使排隊就入嚟試吓😛🔸All Day Breakfast with BBQ beef ($148)呢個all day breakfast真係好豐富😍 仲要有埋大大塊煎牛扒,肉質鮮嫩,配搭嘅有煎蛋、雞肉香腸、牛油果醬多士、煙肉、車厘茄同埋薯角👍 一個人食絕對超級飽🔸Seafood with teriyaki Chicken pizza ($166)這款pizza真係有驚喜!薄脆的餅底上鋪滿了新鮮的海鮮,特別是蝦、魷魚、三文魚同埋蜆肉,再配上千島沙律醬 真係好邪惡,但係好好味🤤照燒雞味好有大阪燒嘅味道,非常適合鍾意食和風口味嘅朋友🥳 而且個Pizza可以雙拼,所以唔使淨係食得一隻口味咁寡🔸Tropical Sunrise (Passion fruit, Orange juice, Honey, Brazil, Cold Brew Coffee) ($78)呢杯coffee mix飲品非常清新,果香四溢。百香果和橙汁的混合,帶出一種熱帶果香嘅口味,配搭冷泡咖啡,唔會過於濃郁。蜜糖反而唔係好飲得出,主要係甜甜嘅果香味
呢杯coffee mix飲品非常清新,果香四溢。百香果和橙汁的混合,帶出一種熱帶果香嘅口味,配搭冷泡咖啡,唔會過於濃郁。蜜糖反而唔係好飲得出,主要係甜甜嘅果香味🫶🏻
🔸Coffee Jelly Affogato ($78)
最欣賞佢個咖啡凍😍😍 質感滑順咖啡味濃,配合香濃的意式濃縮咖啡,味道非常出色。一口咬下去,咖啡的苦味與凍布丁的甜味完美結合,再加上一點香草冰淇淋,口感更加豐富,雖然佢係飲品,但係我覺得當甜品作為一餐飯嘅結尾係非常之好食😌😌