2017-05-24
約左朋友係大角咀打波,運動前當然要開餐,平時好少食Burger, 因為唔食牛的我,太少選擇了!但一看到Burgerman的menu, 就立刻選到了!我試下最愛的Aloha 包, 燒菠蘿雞腿漢堡。 朋友要Keep fit 所以揀左燒雞青蘋果沙律。 佢話如果有燒磨菇沙律仲好,因為厚磨菇是burger 其中一個主要配菜,加上少有地方有得食。燒雞薄所以不會太嚡熠熠,不過佢最後都係要點蕃茄醬。青蘋果新鮮爽口,他的沙律醬汁帶酸,開胃非常,而且沙律份量比想像中多。朋友食開東海堂沙律, 中size盒都4x,呢個58蚊好抵食喎!成罐椰青水咁高呀!正常食包都會手指用力握緊個包,麵包就會凹下去。但這個包回彈力十分強勁,他們又沒有地方自己做包,如何得來這樣的麵包呢?正好看到多多美麵包送貨,第一次見麵包用紙盒送貨,上Google查一下,原來好多高級餐廳都係用佢地造的麵包。Burgerman好料不俗。燒菠蘿酸甜再配上新鮮炸起的香脆雞腿,一口咬下去,所有滋味混成一體,正斗也!白色狗狗主人是常客,店員靚女妹妹給牠用了一個包。只有街坊小店會這樣做呢!讚!滿分為10分(1分最低,10分最高)食物:9環境:8衛生:8服務:
成罐椰青水咁高呀!
Burgerman好料不俗。
滿分為10分(1分最低,10分最高)
食物:9
環境:8