2K
2024-01-21 56 views
🍜街坊至愛·酸菜魚米線🍜-等出糧嘅日子 荷包要慳住慳住 呢啲時候 我通常食價錢親民嘅酸菜魚米線 - 🐟 鱸魚片/龍脷柳酸菜米線 $58-$76可以order一人份酸菜魚 實在太好 有多種魚類選擇😙再自由加餸 鱸魚片切得薄身 龍脷柳軟腍腍 嫩滑冇腥味 酸菜金湯有魚鮮亦唔會成層厚油浸喺面 酸菜又爽脆好食 難怪呢度晚晚都坐滿街坊 堂食/外賣 一樣咁旺-🥢涼拌海蜇 $28小食價錢抵份量足☺️ 海蜇爽脆有麻油香 咸花生🥜脆卜卜 如果底下嘅青菜絲🥬改為青瓜絲 咁就更好😬-🫔紅糖糍粑 $28糍粑軟糯黏牙 每條保持微温 紅糖漿香甜好味 食完第一條 真係好難停手😜-🍊凍柑桔蜜 加$10🫘紅豆冰 加$12-📍魚你相聚長沙灣長沙灣道759號
🍜街坊至愛·酸菜魚米線🍜
🐟 鱸魚片/龍脷柳酸菜米線 $58-$76