2019-05-27
《最後7日衝刺做會員》為咗做會員,近排食元氣既次數比較多,試咗幾樣之前未食過既野都值得推介下,今次仲搵到間背住個海食既分店。—————————————————————#明太子薯條 💰22呢款既薯條食落好似食緊薯格,炸得好脆,再配埋另上既明太子醬,夠曬濃味,個醬岩岩好點曬全部薯條。#辛辣香蔥吞拿魚 💰10望落好精緻,雖然話辛辣,壽司面的確有啲辣椒醬,仲見到有啲辣椒油滲埋落啲飯度,但食落唔算辣,因為加左蔥所以食落好香,吞拿魚仲有程入口即溶既感覺。#牛油果軟殼蟹卷 💰22依家先知唔係間間都有炸軟蟹(呢款小食真係我既大愛),唯有食住呢個卷先。食落唔會好油膩,牛油果都多小小仲正🤩#抹茶千層蛋糕 💰19呢個好抵食,呢款既抹茶唔會好濃茶味,中間仲有夾住啲紅豆蓉,有驚喜!預祝我快啲成功做到會員🙆🏻♀️
—————————————————————
#明太子薯條 💰22