2021-09-11
來之前完全唔知道會有啲咩食,但係可能就係因為咁所以每道菜來都有驚喜。舖頭坐位唔多,呢次來足足提前兩個月book位,第一道菜嚟就知道係有個主題,因為係南瓜蓉配魚湯,好似月亮咁,我諗係因為就嚟到中秋節?🌝今次一共有12道菜,餐廳係會用時令食材去做每一道餸,因為太專注食同影無仔細記住每一碟係用咗咩材料,大家可以參考下相,而且佢一兩個月會轉menu一次,所以今次去同下次去個菜單又會唔同左。不過整體來講其實服務、環境都幾好,只係咁啱當日坐我哋隔離有四個好嘈嘅男人影響咗氣氛,除此之外都幾好,雖然係有啲貴,但如果係紀念日都值得試一試。鹿兒島和牛飯,個飯好香好好食,同埋佢會有白飯魚、明太子同菇做配菜,仲可以添飯😆係略嫌個生果份量有啲少⋯⋯黑糖糕,好特別😋-因為慶祝生日嘅關係,餐廳最後安排咗麻薯喺碟寫上happy birthday比我女朋友,總括來講佢都幾滿意😌
係略嫌個生果份量有啲少⋯⋯
黑糖糕,好特別😋