2018-02-13 77 views
近日流感傳染得實在快,早上十點仲好精神,向電話約左老公一點半去旺角食lunch,十一點已經頭開始痛,病左但飯係總要食嘅,近一點溫溫燉燉去到朗豪坊八樓揾花花世界,原來係向隔離朗晴坊😅上到去以為自己到左天堂,光猛環境配合好多花,又靚又舒服,枱與枱之間好有空間感,唔怕我D菌咁容易傳染俾第二位,說蜜話都方便😚一坐低侍應就俾杯偏熱嘅水我,滋潤下我開始痛嘅喉嚨,好窩心❤️我揀左個set lunch,先嚟個西蘭花忌廉湯,倒入英式茶杯飲用,好切合環境黑醋鯖魚配香草飯,唔知係唔係感冒到開始無味覺,我食唔到飯有香草味,但激讚個飯夠熱,食落胃好舒服,鯖魚煎得香用半價轉左個餐飲,玫瑰鮮奶伯爵茶,飲得到玫瑰味又飲到伯爵茶味,不濃不淡,啱啱好。