2018-08-14
🍴火灸芝士鐵板餃子🍴$68芝士用火槍燒過先出 溫度岩岩好🤗餃子外皮重要係脆皮 同軟綿綿既芝士好夾🤤餃子入面有韭菜 成個感覺無咁膩👍🏼食完都好想encore🙌🏻.🍴芝士魚餅🍴$48雖然都估到係急凍野 但食得出唔係用叮叮整嘅 係用燒嘅😆🤤芝士流心狀態😆👍🏼之前食過出邊有啲餐廳就咁用叮叮整入邊啲芝士好快會變乾同硬😩🙅🏻♀️.🍴黑松露和牛炒飯🍴$88都估到食居酒屋唔會食得飽所以都要嗌碗飯😂碗飯整體比較乾 主要係和牛炒到冇晒水份🙁😩係唔係和牛都值得斟酌🤨🙈有黑松露膏喺面頭 我諗要撈勻成碗 其實個味唔係好出🤭如果想食得飽喺附近食碗糖水好過😂😂😂食咗5道餸最後埋單$430幾蚊🤣餐廳環境都算OK嘅 裝修行日式居酒屋style😆但坐既位有啲迫🙈.地點:味道樂居酒屋 (長沙灣)長沙灣元州街498號青華閣地下C舖幸福指數:6/10人均消費:$200-300 .#foodahoolic荔枝角 #居酒屋 #日本菜 #廣島蠔#foodahoolic.hk#hkeat#hkfood#hkfoodie#hkfoodpic#hkfoodporn#foodporn#foodies#foodiehk#hkfoodgram#
芝士用火槍燒過先出 溫度岩岩好🤗
係唔係和牛都值得斟酌🤨🙈
有黑松露膏喺面頭 我諗要撈勻成碗 其實個味唔係好出🤭
如果想食得飽喺附近食碗糖水好過😂😂😂
食咗5道餸最後埋單$430幾蚊🤣
地點:味道樂居酒屋 (長沙灣)
長沙灣元州街498號青華閣地下C舖
幸福指數:6/10
人均消費:$200-300 .
#foodahoolic.hk#hkeat#hkfood#hkfoodie#hkfoodpic#hkfoodporn#foodporn#foodies#foodiehk#hkfoodgram#hkfoodblog#hkfoodblogger#foodahoolic#nomnom#yum#foodbloghk#instadaily#instafood#instalove#delicious#food#相機食先#食好西#吃貨
芝士魚餅
黑松露和牛炒飯
火灸芝士鐵板餃子
煙肉櫻花蝦煎廣島蠔(4隻)
煙肉櫻花蝦煎廣島蠔(4隻)
蟹膏醬燒虎蝦