Hiring
$15,500-$21,500
$16,500-$25,000
$17,500-$20,000
Monthly
我已經試過幾間唔同嘅牧羊少年 今次嚟咗屯門分店 佢哋個裝修設計好有書卷同藝術氣息 擺咗啲世界名畫 而且聽講係可以拎二手書去個書櫃交換 我哋四個人叫咗四個套餐牛肝菌日本南瓜長通粉 我未食就直接俾咗個仔食 個仔好鍾意 後尾我試原來味道好濃 個醬汁好Creamy 怪唔得知佢咁鍾意啦BBQ醬手撕豬肉菠蘿漢堡包配海鹽薯條 一個好特別嘅配搭 我哋將個漢堡包分開咗4份 其實一切開就會散 食漢堡包最麻煩就係呢度 不過我哋每一份都砌返好有哂每一樣材料 務求令到每一個人都可以食到成個配搭 手撕豬肉同菠蘿放落去個漢堡包度原來又match到幾好食 一人一啖就食晒牛肝菌汁雜菌大啡菇意大利粉 同樣係牛肝菌汁 我個仔比較鍾意食長通粉多過意大利粉 都係好多汁 但就唔特別大驚喜法式迷迭香燉羊肉藜麥香米飯伴烤澳洲西蘭花 羊肉燉得好入味 啲肉好軟林林 加咗藜麥即刻覺得好健康 澳洲西蘭花烤出來比較乾身叫咗杯熱玫瑰可可朱古力 朱古力味超濃 好大杯 飲完真係超飽

叫咗杯熱玫瑰可可朱古力 朱古力味超濃 好大杯 飲完真係超飽