2023-03-31 210 views
南島呢一間餐廳都幾唔近地鐵站,不過之前一直都俾佢個裝修吸引左,一直都會想試試佢!見佢個大落地玻璃既門面,東南亞、泰國既渡假風裝修設計,入到門口都覺得好唔錯。入來既時候員工都好有禮貌、好熱情咁。我2點幾來到一心想試下個lunch set!ordered左個咖喱雞扒飯:咖哩汁好唔錯,佢個味好明顯香料比較多,係唔算好辣,但係好香。入口既感覺都好惹味,撈飯一流!個雞扒就好明顯有炸過、煎過,個皮好脆,肉質都好嫩,算juicy,不過係細塊d個汁我覺得有d少,所以我問佢再俾多少少少非常好人既waitress姨姨都好好地俾多一碗汁我不過講到杯凍奶茶走甜就真係一般,唔夠滑,茶味都有啲苦,有待改進一下

ordered左個咖喱雞扒飯:
咖哩雞扒飯
個汁我覺得有d少,所以我問佢再俾多少少少
非常好人既waitress姨姨都好好地俾多一碗汁我

2023-03-31
$75 (Lunch)
咖哩雞扒飯