2022-04-14
1909 views
黎到西九揾間餐廳坐低望住個海景chill下嘆個lunch,呢間個日唔太多人唔洗等好耐2個人好快有得坐低,職員好好人知道我哋想坐門口位,仲特登幫我哋調位🥰💂🏻♀️《FRENCH FRIES 》$68薯條係幼薯,份量好多,炸得好香脆!兩個人食嘅份量啱啱好,本身嘅調味有鹽同香草碎已經覺得好夠味,食到底都唔會有薯條淋晒嘅情況。💂🏻♀️《TAGLIATELLE CARBONARA》$148叫咗個carbonara意粉,配蘑菇、洋蔥、煙肉、雞蛋及意大利綿羊芝士🧀意粉非常creamy,亦都好惹味,撈埋啲蛋汁一齊食好正。💂🏻♀️《NUTELLA & BANANA PIZZA》$88本身好期待呢一個,以為係會焗出嚟好熱辣辣嘅Pizza,但係原來就咁將塊薄餅搽晒nutella嘅醬,面頭就咁加香蕉有啲失望但係味道都唔差。冇特別推薦呢一個可以試其他甜品。頒發軍階:少校🎖🎖🎖
💂🏻♀️《FRENCH FRIES 》$68
頒發軍階:少校🎖🎖🎖