2023-03-13 132 views
最近朋友圈子一見面就講呢間餐廳🌅,有幾個仲曬左好多張系社交平臺,於是我都揾下餐廳系邊度,🛣️原來系尖沙咀好近我公司,所以我地放工就約左幾個同事去試下sea view menu。🗾而且還會特別安排入座海景枱、獲贈個人化餐牌、即影即有合照連祝福卡及自選特別設計杯墊🎆。//Courgette | 烤義大利青瓜🌄,頭盤來講都幾開胃,而且青瓜好爽脆。//Foie Gras Parfait |鴨肝凍醬,第一次食呢個菜,開頭以為會好肥膩,點知唔會,個醬中和左鴨肝既油脂。🌠//Wagyu Sirloin |和牛西冷牛扒,作為主角,質素當然唔錯。牛肉外皮煎封,將肉汁鎖實中間,所以切開好juicy. 甜品//🎇riple Chocolate Cake |三重朱古力蛋糕 & ///🌇Yuzu Mousse Cake |柚子慕絲蛋糕 ,各有特色,我呢個甜品控食左好多。總括而言,今次既感受滿分,🏞️店員親切有禮貌之余,仲有就系食物好掂,高質而且吸睛,值得好評!