2019-05-27 184 views
觀塘舊同事攪聚會,叫埋我參與,今次佢地訂在公司附近的魔膳廚房食自助餐,餐廳位於工廈的二樓,地方整潔,擺放食物井井有條,整齊乾淨。食物種類以西式為主,有湯、冷盆、主菜、甜品和飲品,有專人負責處理食物,補充食物都很快。每枱都會送龍蝦汁海鮮盛宴一客,海鮮新鮮,有鮑魚、北寄貝、青口、魷魚、蝦、蜆,海鮮鮮甜,加上龍蝦汁更美味!食物都好豐富,質素也不錯,其中豉椒炒蜆好惹味又冇沙,串燒雞柳入味又香口,配卜卜脆蝦片好美味。德國腸皮脆香草味濃,咸豬手入味有口感,豬肋骨肉質軟嫩夠濃味,青口龍蝦汁意粉彈牙,周打蜆忌廉湯足料,味道濃郁好飲,西瓜菠蘿香甜,芒果奶凍香甜滑溜。還有很多其他食物未試,因為已經飽了,期待下次再來試埋其他食物。設有綿花糖機,客人可以自己動手享受製作過程。

設有綿花糖機,客人可以自己動手享受製作過程。
2019-05-23
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner