2023-02-19 657 views
平時見到呢間茶記都幾多人流 就知佢嘅質素都唔差(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)晏晝想嚟食嘅話可能要早少少嚟 都幾多學生哥嚟食😂茶記嚟講佢都幾多選擇 唔係淨係得碟頭飯 有咖哩、焗飯、肉燥飯等等 好難得平時茶記啲午市套餐唔係碟頭飯 即刻忍唔住嗌💕❣️西班牙海鮮慢煮意大利飯 ($55)本身諗住茶記應該都頹頹地無咩期望 但一見到佢賣相已經贏咗一半😹😹海鮮都算足料 有青口、帆立貝、帶子等等 真係咩都有 仲要包埋餐湯同野飲 呢個價錢都真係幾抵食(๑•̀ㅂ•́)و青口係微微煎香過 都幾加分 個飯都煮得唔錯 唔會煮得太淋或過硬 芝士味都算重 但美中不足係佢落咗蕃茄 我自己就唔太鍾意🥲🥲但整體嚟講都幾推薦 性價比都算高!推薦指數:🌟🌟🌟🌟【𝐏𝐫𝐢𝐜𝐞: 4/5 𝐅𝐨𝐨𝐝: 4/5 𝐄𝐧𝐯𝐢𝐫𝐨𝐧𝐦𝐞𝐧𝐭: 3.5/5】ғᴏʟʟᴏᴡ ᴍʏ ɪɢ ☞ sɪᴜ4ᴍᴀɪ_ɪɴᴛʜᴇʜᴏᴜsᴇ
晏晝想嚟食嘅話可能要早少少嚟 都幾多學生哥嚟食😂

❣️西班牙海鮮慢煮意大利飯 ($55)

推薦指數:🌟🌟🌟🌟