2024-05-25
🍮西營盤墨西哥餐廳🍹------------------------------💛Chimichanga-💵99有牛肉同豬肉😳可以每樣試一舊🥰即叫即做🥸一上枱就好香噴噴😎食落都好淋😳好似卷餅嘅感覺😍💛超嫩入口即溶慢煮牛面肉-💵189超級有驚喜😝輕輕力扯開牛肉😱可以感覺到佢究竟有幾淋🤭完全5需要用力😚牛肉就已經散開🤩味道5會濃味🫶🏻可以配合醬汁夾埋一齊❤️更加帶岀牛肉嘅味道👅💛Mexican Flan-💵78一個好濃味嘅布甸😍感覺5會好容易散開😜好足料🥳5會係死甜😳而係食極都5會覺得好辛苦😏💛Mexican Banana Split-💵78一眼以為係平平無奇嘅香蕉船🥺但食落超有驚喜🫣係蕃薯🍠再配上超有驚喜嘅粟米雪糕🫥好少可以食到咁嘅配搭🤤💛Cactus Apple Juice-💵78超級新鮮😈完全冇添加任何糖😮💨飲落仲會有好多蘋果渣👍🏻💛Mexican Chocolate-💵38朱古力味道好濃烈🍫當中仲加人咗肉桂嘅味道😍飲落會好有層次🤭------------------------------🤤好味度:9.5/10🧚🏻回頭率:8/10Verde MAR (西環)🇭🇰西環西營盤水街41號
💛Chimichanga-💵99
💛Mexican Chocolate-💵38
朱古力味道好濃烈🍫當中仲加人咗肉桂嘅味道😍飲落會好有層次🤭
🤤好味度:9.5/10
🧚🏻回頭率:8/10
Verde MAR (西環)
🇭🇰西環西營盤水街41號地舖
#西環 #足料 #多款 #香港餐廳推介 美食 #美食 #人氣美食 #情侶好去處 #香港 #香港美食 #西環好去處 #香港好去處 #香港美食指南 #hongkong #foodie #hkfoodie #必食之選 #打卡 #牛油果 #主題餐廳 #樹懶 #健康