2022-10-23
好多謝𝚜𝚕𝚘𝚠 𝚑𝚘𝚞𝚜𝚎邀請我過去試下佢地𝚍野食🥰冇收錢幫佢哋出文,真心幾推薦哩間❤️哩間小店有人情味之餘,𝙲𝙿值都好高❣️味道都好好味😋係一間幾高質嘅餐廳🍴店面都大大地,有好多位坐,同埋位置好寬敞坐得好舒服👍🏻哩度既𝚜𝚎𝚝 𝚍𝚒𝚗𝚗𝚎𝚛有包前菜,好少遇到咁高質嘅前菜✨我哋揀咗炸大啡菇、沙律、餐湯各一👍🏻炸大啡菇切成條狀,炸得好脆而旦鎖得住菇嘅水份🥰沙律新鮮同埋好大份🥗餐湯都好夠味好濃郁🍲真係好過上一間好多🤣🥩煙燻美國安格斯西冷牛扒(𝟾安士)$𝟸𝟶𝟾我哋呢間同上個𝚙𝚘𝚜𝚝嗰間同一日去🤣食咗兩餐扒,哩間既牛扒明顯好食過上間好多✨牛扒帶𝚍煙燻香味,口感幾嫩,另外有配埋啲煎過既蔬菜🥦🦐珍寶虎蝦意粉$𝟷𝟻𝟾三隻去殼虎蝦大大隻✨口感好爽味道都唔錯✨意粉帶𝚍𝚍龍蝦湯鮮香味,吾錯👍🏻🐟炸魚全日早餐配他他醬$𝟷𝟽𝟾包括原條炸比日魚、煙肉、大啡菇、沙律菜、牛油果、炒滑蛋~條炸魚真係好大條勁吸引🤣💖𝚊𝚕𝚕 𝚍𝚊𝚢黎講雖然呢份價錢比較貴但係食材絕對對得上嗰價🤤好味👍🏻🍓凍士多啤梨水果奶(套餐+$𝟸𝟻)呢杯好好飲!喺小編飲過眾多士多啤梨奶來講算係好高質😍有啖啖新鮮士多啤梨果肉,飲落口感似乳酪,好清新✨甜味似係士
🥩煙燻美國安格斯西冷牛扒(𝟾安士)$𝟸𝟶𝟾
🦐珍寶虎蝦意粉$𝟷𝟻𝟾
🐟炸魚全日早餐配他他醬$𝟷𝟽𝟾
🍓凍士多啤梨水果奶(套餐+$𝟸𝟻)
呢杯好好飲!喺小編飲過眾多士多啤梨奶來講算係好高質😍有啖啖新鮮士多啤梨果肉,飲落口感似乳酪,好清新✨甜味似係士多啤梨本身新鮮嘅甜🥰
🍌凍香蕉水果奶(套餐+$𝟸𝟻)
同上面個杯一樣好飲👍🏻🤣新鮮
🍫朱古力 𝙱𝚛𝚘𝚠𝚗𝚒𝚎 配雪糕(套餐+$𝟸𝟾)
飯後甜品會配雪糕球,我哋另外加咗錢叫一份𝚋𝚛𝚘𝚠𝚗𝚒𝚎~𝙱𝚛𝚘𝚠𝚗𝚒𝚎 朱古力味好濃❤️入口幾濕潤~雪糕香甜軟滑,味道幾高級😚不過小小偏甜