Poking

2023-01-22 44 views
西環終於有poke餐廳,質素幾好,會encoreTHAI GOOD DAY泰式風味都幾有驚喜,揀左沙律+糙米飯仲有得少飯,岩曬啲想食少少飯但又唔想咁飽嘅人💯呢款配料有雞扒、新鮮菠蘿、鮮蝦、中華沙律etc 多元化得離食得出都幾新鮮,雞扒keep到嫩滑,配埋自家製泰式沙律醬,味道偏辣,酸酸辣辣好開胃,好彩醬汁有得另上中意落幾多就幾多SWEET UP YOUR LIFE配料有三文魚、芒果、牛油果、圓紅蘿蔔片etc 三文魚份量都幾多大大粒,芒果同牛油果同樣好新鮮,另外加錢要左粒溫泉蛋,蛋白蛋黃微流心用離撈飯一流,呢款係配柚子醬,味道相對比較fresh,食完完全唔覺得有負擔
西環終於有poke餐廳,質素幾好,會encore