2021-07-07 295 views
印尼菜真係好少食,今日朋友話想試,就陪佢試試吧。今日假日,天氣又好,藍天白雲,勁多人入黎玩水行山食野chill。間間野食都排晒隊。我地為左避開D人, 未夠6點就出發食飯。不過呢間好似都幾出名,6點未到就已經要排隊等入座。我地係附近公園坐一坐傾傾偈,等左半個鐘左右就入得到去。呢度有2層,上面就日式塌塌米既設計,下面就普通Cafe設計。上面滿左,無計,就係下面食。▧ 泰式魚餅醬好好味,魚餅都好味。▧ 雞翼有6隻,烤得好脆好入味。▧ 沙嗲雞串有3串,味道濃。▧ 烤豬頸肉炒菜 配白飯烤豬頸肉烤得幾入味,菜墊底但爽脆,好食。▧ 白鬚印尼牛丸粉幾粒牛丸,豆腐卜,一片薄脆,湯底普通。▧ 印尼雞湯飯&烤豬頸肉湯粉湯底偏淡。整體價唔貴,都ok既

▧ 泰式魚餅
醬好好味,魚餅都好味。
▧ 雞翼
有6隻,烤得好脆好入味。
▧ 沙嗲雞串
有3串,味道濃。
▧ 烤豬頸肉炒菜 配白飯
烤豬頸肉烤得幾入味,菜墊底但爽脆,好食。
▧ 白鬚印尼牛丸粉
幾粒牛丸,豆腐卜,一片薄脆,湯底普通。
▧ 印尼雞湯飯&烤豬頸肉湯粉
湯底偏淡。

整體價唔貴,都ok既

2021-07-04
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner