2024-02-22 441 views
品嘗美味海鮮📞 非常值得推介嘅一家海鮮餐廳,好幸福呢餐友好人請客,完全唔使擔心價錢,我哋只要留肚按時入座就得啦,亦因為友人跟經理相熟,所以能夠食到靚海鮮,而且經理有耐心講解,服務相當周到,仲免咗開瓶費。📝 六福菜館——米芝蓮一星,西貢四大嘗鮮餐廳之一,以高品質烹飪作招徠,位於西貢市場街,佔地三層,廚師根據客人推薦菜餚:黃金脆豆腐魚湯浸花甲薑蔥炒蟶子煎米粉椒鹽鮮鮑魚芝士龍蝦炒飯天婦羅捅壕生菜包欖角蜜糖骨黑醋蒜蓉炒芥蘭🎖️ 呢餐係我體驗最深印象嘅一餐,自己一個人就絕對唔會食到,今次除了獲取嘗鮮嘅新知,也重新認識了同行友人們嘅多面,互相認真學習分享嘅樂趣。
品嘗美味海鮮

黑醋蒜蓉炒芥蘭

2024-01-26
$500 (Lunch)