2021-09-30 1070 views
今日去咗一間位於西貢好好Feel的Coffee Shop,不過我地竟然無飲Coffee反而試咗其他野有驚喜。天氣真係太熱所以一定要叫凍飲,唔飲咖啡只因今日已飲Quota已Full,於是我選擇飲了一杯特飲,個名叫做雜苺集會,Berries成日會令人又愛又恨,主要原因係間中都會中伏,D berries味似飲藥水咁,不過呢一間D Berries係好飲嘅,酸酸地好啱天時署熱嘆番杯。我朋友就真係無乜新意,叫咗支礦泉水,不過個樽真係好靚,所以佢飲完之後決定問準店員,將呢個樽帶返屋企用黎裝水飲。呢間Coffee Shop嘅小食選擇都算幾多,我地懶係健康咁叫咗個羽衣甘藍素菜球,一聽羽衣甘藍就知道係健康嘅指標啦,佢嘅味道又唔錯,健康得黎又幾好食真係難得,點咗醬仲好食D添。呢間野幾好坐,值得推介。

雜苺﹒集會

意大利礦泉水(個樽好靚)

羽衣甘藍素菜球

呢間野幾好坐,值得推介。
雜苺﹒集會
意大利礦泉水(個樽好靚)
羽衣甘藍素菜球