2024-03-10 56 views
西貢乃年輕人拍拖聖地,大家又知唔知有間超正既西式酒吧餐廳係正WM hotel 呢,就係我超級鍾意❤️同推薦既M Square啦🤗呢度真係好大好寬敞好舒適,有大大個屏幕🖥️電視,特別節日仲可以睇波⚽️,西式酒吧餐廳夠曬西式,係度消費仲有好多室內活動玩,例如迷你golf場⛳️,桌球🎱,足球機等等,可以約埋成班朋友來食飯同玩返晚啊。呢度位置好寬好大的緣故,亦吸引左好多客人選擇來家庭聚會,呢度食物好食又舒適,真係唔錯選擇啊🥳我就同朋友撐檯腳,點左呢度豐富既美食,亦係我特別推薦的。首先一份小食,試下炸雞翅配蜜糖🍯是拉差醬&青瓜🥒酸忌廉 $88,呢份炸雞翅味道👅好特別,超鐘意酸忌廉配搭,簡直係正宗西式食法。主食兩個必食之選:1. 義大利🇮🇹辣肉腸&mozzarella 芝士🧀pizza $185 呢個真係超級大份,味道👅夠曬cheesy, pizza 🍕 控一定流曬口水啊。2. 香煎鵝肝,安格斯牛肉,無花果醬&芝士🧀漢堡伴沙拉🥗 $188 鵝肝真係好邪惡👿亦係呢個漢堡精髓,牛肉肉香超濃郁,呢個漢堡🍔真係漢堡控必食啊😛今次就沒有食甜品,因為飲品方面已經可以代替到甜品的口味,點左一杯超creamy的milks
我就同朋友撐檯腳,點左呢度豐富既美食,亦係我特別推薦的。
主食兩個必食之選:
今次就沒有食甜品,因為飲品方面已經可以代替到甜品的口味,點左一杯超creamy的milkshake , PB Choc Banana 口味 $78, 大大杯慢慢飲真係好似食緊甜品,甜絲絲品嚐埋甜品的滋味。
2024-02-25
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$300 (Dinner)