2023-11-01 643 views
今晚第二次試二人餐。揀左龍蝦伊面、薑蔥焗蟹、油鹽水蜆、清蒸水上鮮(黃花魚)龍蝦伊面:不過不失,有一隻細龍蝦,面份量好夠多,打包都仲得!油鹽水蜆:第二次試,都係好濃好香,蜆好嫩,好大隻,份量又係食極都有,足夠二人食到夠有突。薑蔥焗蟹:都有一隻,好入味,唔會太咸,勁香!黃花魚:呢個最得,肉滑嫩口,岩岩好…!豉油味好夾條魚,蔥絲調味,蒸得岩岩好,實在發揮得最好嘅質素地理位置唔靚,唔係食過返轉頭嘅,根本未必會試,因為四周圍海景唔係特別靚,以萬聖節當晚人流都咁冷清,真係覺得好淒涼,其實呢間野質素同性價比都好得,冇湯遊客,無賺你幾多。仲勁好服務,俾哂熱毛巾抹手,時常幫手收蟹殼,好好的招待。實在值得推介同一試!
今晚第二次試二人餐。
揀左龍蝦伊面、薑蔥焗蟹、油鹽水蜆、清蒸水上鮮(黃花魚)

薑蔥焗蟹:都有一隻,好入味,唔會太咸,勁香!

實在值得推介同一試!

海鮮二人餐
2023-10-31
$190 (Dinner)
海鮮二人餐