平日都要排隊等位既cafe 我假日先去都預左要等好耐🤦🏻‍♀️最後排左一個鐘🤯野食係幾好食既而且環境都好靚 但個人覺得未好食到要排咁耐🙈🍞𝐅𝐫𝐞𝐧𝐜𝐡 𝐓𝐨𝐚𝐬𝐭 $92先講甜品💕塊toast比較普通...唔脆又冇咩蛋香 麵包切開入面仲係白色 證明冇吸夠蛋漿🤥加分位係佢配上mascarpone cheese好香滑🤤好重cinnamon味同開心果碎😍(上網見到有人話好食過Nutmad個個...完全唔認同Nutmad好食好多💯🤣)🥪𝐏𝐮𝐥𝐥𝐞𝐝 𝐏𝐨𝐫𝐤 𝐁𝐞𝐧𝐞𝐝𝐢𝐜𝐭 $105有驚喜😍香料+香草味好夾 加上chilli powder有印度風味😋仲有青蘋果條酸酸的~味道層次豐富😚連埋流心蛋食好正😍sourdough做得好好呀~夠濕潤軟熟 邊邊位超香脆🤤🍝𝐍𝐝𝐮𝐣𝐚 𝐓𝐚𝐠𝐥𝐢𝐚𝐭𝐞𝐥𝐥𝐞 $110比較普通既辣蕃茄豬肉碎意粉🙈意粉唔係手工唔會有chewy/彈牙口感 係一咬就散個d🤥☕️𝐂𝐡𝐚𝐢 𝐋𝐚𝐭𝐭𝐞 $38第一次試就愛上😍充滿indian spices既latte 應該唔係個個都接受到😂但我好中意💕轉左oatmilk分別唔大😆
French  toast
🍞𝐅𝐫𝐞𝐧𝐜𝐡 𝐓𝐨𝐚𝐬𝐭 $92