2023-01-11 311 views
🥪French Toast ($98)食物一黎到即刻心心眼😍多士加埋玫瑰花碎🌹少女心都出哂黎🥰但佢唔係得個樣,Toast本身都整得好好食,外脆內軟嘅toast上面灑左開心果碎,配埋蜜糖同中間有球cheese(/cream?),連唔食呢啲花巧野嘅👦🏻都話好好食😋🥪Breakfast Toastie ($102)相比起French Toast,呢個就失色少少🫣兩層Toast中間夾左牛油果,煙肉,蛋,芝士,側邊有啲酸酸辣辣嘅醬俾你點,但牛油果唔夠香,唔食🥑嘅👦🏻本身諗住撩哂出黎俾👧🏻,點知發現食埋都唔覺😅但側邊嘅醬就好好食好開胃🤭☕️Cappuccino ($48)我地分別叫左一杯熱一杯凍,但唔知點解熱個杯好飲過凍好多😂可能凍加左冰味道總係覺得好淡😂但拉花好靚🥰♿️♿️ 因為入店內有一級,輪椅人士建議坐店外,空間都算闊落,吹住海風食都好舒服架😚
🥪French Toast ($98)

🥪Breakfast Toastie ($102)
相比起French Toast,呢個就失色少少🫣

☕️Cappuccino ($48)

• French Toast