2024-04-24 906 views
好耐沒食大閘蟹,來到秋天當然要試下,於是就上網找到呢間,大家都大推,睇下系咪真系甘好食先! 😋 3小時大閘蟹放題係我地既首選。小食方面我地第一樣叫既就係😋手拍青瓜貓耳朵,其實就係青瓜,好清爽,而且好開胃,酸酸辣辣咁好過癮。另外還有川味口水雞,好中意個味唔會太鹹,而且雞肉好嫩滑,好正!另外毫不吝嗇比左勁多食材,辣椒醬 等等既搭配同味道都非常正宗。視覺味覺享受。海鮮方面都好豐富架,龍蝦龍蝦肉質鮮甜、無雜味,以高湯水煮後稍微調味就非常美味,口感當的Q、另外還有扇貝,鮑魚,大蝦,蜆,蟶子,仲有大閘蟹,有4、5兩一隻、認真有誠意,超級多蟹膏,甘香鮮甜。肉質都好彈牙,入味。😋非常香👍🏻