2021-08-13 1638 views
食物質素合理 但serve我地嗰師父服服態度完全對唔起呢個價位嘅餐廳 一坐底 已經感到師父(較年輕、高、少少肉地加制服唔整齊 )好不耐煩 問多一句係咩部位 已經被人西 西足九個字 你無睇錯 係九個字 因為佢快手到15分前食晒前菜 加30分鍾就燒晒兩份餐再加牛舌我地食到好辛苦 佢完全無理我地食唔食到 拿拿聲燒 煮完企係到hea 野食放到凍晒 台面有三四碗肉同菜chur 你食 無諗過比左1700蚊 要30分鍾食晒所有燒肉有比較真係有傷害 隔離枱戈個老師父好好多 有問客人需要 有熄火等客人食完再燒 手勢亦都有投巧好多 唔會比人想拿拿聲燒完 趕你走既感覺我地成晚都好唔開心 完全唔明點解要30分鐘燒晒所有野 快到連食左咩都唔記得 野食就ok 嘅 但師父嘅態度就完全唔符合呢個價位既餐廳 我地唔係期望要好好服務 但都唔會係比人西足全晚 完全唔建議大家去食 除非你好好彩遇到老師父 否則你覺得浪費左1700蚊

2021-08-13
$850 (Dinner)