2024-04-26 555 views
見到社交媒體網站有人推介,諗住支持吓小店,呢間舖仔細細,但係坐好多人,因為非常迫,係好迫好迫,迫到人貼人咁坐,當然門口好多人排隊,點解?因為出餐太太太慢,足足等咗一個半鐘都未有得食,你話D客唔走,門口梗係多人等啦!可能要等2粒鐘先有得食添,眼見好多枱都係2個人,但係多數都係只有一份餐到咗,另一份就等到天荒地老,亦有唔少人要 Cancel order 唔等,埋單走人。咁佢嘅質素同環境唔值得咁樣等囉,我由唔肚餓等到好肚餓再等到唔肚餓,足足等咗一個鐘頭四十五分鐘,牛小排勁鞋,勁硬,牛舌ok,壽喜燒ok,不過都係果句,唔值得咁等法。

2024-04-26
Waiting Time
120 Minutes (Dine In)
$150 (Dinner)