2018-06-15 950 views
我既減肥首選!!真係唔講得笑, 日日坐係OFFICE 8鐘, 除左肥左就係係肥左!!開始接受唔到自己個大肚腩, 但又冇飯可帶!!唯一既選擇就係LUNCH食健康d啦!!!呢間鋪除左搾果汁之外, 仲有做午餐SET!!一個午餐SET都係$40, 重點係夠飽肚又健康!!女士減肥真係要靠佢!!咸牛肉三文治+蔬菜沙律+是日飲品(西瓜+蜜瓜) $40佢有N款三文治可以揀, 想有小小肉既都有, 今日叫左個咸牛肉三文治, 超級多沙律菜, 又勁新鮮, 仲有鮮蕃茄片, 咸牛肉本身應該咸, 但夾左落三文治度又有菜, 就唔會覺得咸, 仲好有飽肚感, GOOD!!淨三文治$13咋!!個蔬菜沙律超多料!! 紅椒 黃椒 豆 粟米 沙律菜 火箭菜 車厘茄……!!!食到有一刻我覺得自己好似一頭羊!!不停係度食草!!不過都ok既, 因為真係會對身體好, super排毒!!!

咸牛肉三文治+蔬菜沙律+是日飲品(西瓜+蜜瓜) $40

$40 (Lunch)