2023-06-01 184 views
去到深井,本身都冇乜選擇,見到呢間下午茶有好多款式。咁就選擇進去食下午茶。雪菜肉絲米,無影相,但味道正常。另外叫了兩份炸雞髀薯條。等了15至20分鐘,其間聽到隔籬枱的哥哥仔同職員講等了接近40分鐘。當時我們都不以為意。之後就看到職員拎住兩份雞髀餐經過,放了其中一碟炸雞髀薯條在我們枱。同一時間我們吿知點了兩份炸雞髀薯條。職員表示知道,食物嚟緊。炸雞脾,是新鮮炸起,切出來出晒煙。近骨位置的肉,有少少血色,不吃該位置就算。而薯條微暖,但勝在是扭紋薯條🍟而「食物嚟緊」的果碟。再等了15-20分鐘左右,都未到。中間亦追了兩次。仲要原來落左沙律。而雞髀結果竟然唔熟,係仲滲緊血果種。今次真係想幫都幫唔落。最後朋友同職員講取消,不想再等。
雪菜肉絲米,無影相,但味道正常。

另外叫了兩份炸雞髀薯條。

當時我們都不以為意。

同一時間我們吿知點了兩份炸雞髀薯條。
職員表示知道,食物嚟緊。

炸雞脾,是新鮮炸起,切出來出晒煙。

最後朋友同職員講取消,不想再等。