2006-10-20 0 views
味皇係我好喜愛既粉麵店..地點方便..又平又好味..星期六我成日都去食LUNCH..最好味係:魚皮:無得頂..脆卜卜..就算浸左湯都仲好脆..勁有魚味..D蒜頭又勁香..大大塊..好好味....次次黎都一定要食魚皮....係我食過最好既魚皮..超正咖哩牛腩河:無乜人會叫..因為D客多數都係食佢D魚湯粉麵..哈哈..我就識食啦..佢D牛腩入哂咖哩味..好正架..D河粉又滑..好味!!五寶米線: 有魚旦,魚皮,醬爆沙魚丸,魚皮餃,炸魚皮..講真..呢款係最多人叫..但我反而覺一般..遠比唔上咖哩牛腩河..五樣得炸魚皮同魚皮餃好味..其他都係一般..但個湯底係幾香..好重魚味..唔錯..所以我多數叫魚皮餃米線另加炸魚皮..咪好味好多..